Hürriyet’ten Muhtarlara İftar

İzmit’in Muhtarları İftar Sofrasında Buluştu İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet belediyenin teras katında verdiği iftar yemeğinde İzmit muhtarlarıyla bir araya geldi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam..

Hürriyet’ten Muhtarlara İftar

İzmit’in Muhtarları İftar Sofrasında Buluştu

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet belediyenin teras katında verdiği iftar yemeğinde İzmit muhtarlarıyla bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam İzmit’in köy ve mahalle muhtarlarıyla İzmit Belediyesi’nin teras katında düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programına Başkan Hürriyet’e, Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Meclis üyeleri Tuncay Aşkın, Süleyman Şen ve müdürler de eşlik etti.

Mahallelerimizi Ziyaret Edeceğiz

Davete katılan tüm mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Sizlerle birlikte her mahallemize ve köyümüze sizlerin köprü olması vesilesiyle hizmet etmek istiyoruz. Mahallelerimizde yapılması gerekenler var. Ramazan Bayramı’ndan sonra mahallelerimizi tek tek ziyaret edeceğim. Mahallelerimizin sorunlarını hep beraber masaya yatıracağız. İzmit’in mahallelerinin sorunlarına sizlerle birlikte çözüm üretmek istiyorum” dedi.

Muhtarlık Hizmetlerine Ayrı Birim

Konuşmasını sürdüren Başkan Hürriyet, “Sizlere verdiğimiz önemi göstermek adına da muhtarlık hizmetlerini ayrı bir birim haline getirdik. Sadece bir odadan ibaret olmayacak. Aslında bu iş muhtarlık işleri müdürlüğüdür ve kurumsal bir yapı altında yapılması gereken bir müdürlüktür. Orada daha hızlı ve etkin bir şekilde çalışarak muhtarlarımıza ve mahallelerimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtarlarla tek tek sohbet eden Başkan Hürriyet,  hayırlı bayramlar dileğinde bundu. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL