Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Huzurevi sakinleriyle bayramlaştılar | Kocaelide Bugün

Huzurevi sakinleriyle bayramlaştılar

Huzurevi bayramlaşma programına; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir katıldı. Huzurevi..

Huzurevi sakinleriyle bayramlaştılar
Huzurevi bayramlaşma programına; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir katıldı.
Huzurevi sakinleri tarafından çiçeklerle karşılanan Fikri Işık ve Hüseyin Aksoy, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek, bayramlarını kutladılar.
Huzurevi sakinlerinden İzzet Güler’in okuduğu şiirin ardından Vali Hüseyin Aksoy, huzurevi sakinlerine bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşmalarında;“Bayram münasebetiyle sizleri ziyaret ederek, hatırınızı sormak istedik. Hepinizin bayramını yürekten kutluyor, ellerinizden öpüyorum. Sağlık ve kutluk dolu nice bayramlarda sağlık ve mutlukla erişmeyi diliyorum. Burada imkanlar ölçüsünde sizleri en iyi şekilde misafir etmeye gayret ediyoruz. ” diyerek, huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı.
Başbakan Yardımcı Işık ise yaptığı konuşmalarında; “Değerli büyüklerimiz bende sizlerin bayramını tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara eriştirsin. Burası geçici bir merkez. Şimdi hazırlıklar yapıldı ve ihale yapacağız. Yeni huzurevini inşallah kısa sürede bitireceğiz. Eski bina ihtiyaca cevap vermiyordu. Bundan sonra inşallah rahat edeceksiniz. ” dedi.
Başbakan Yardımcısı  ve Vali, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL