İbrahim İlhan,Derince Saadet’in Başkanı Oldu.

DERİNCE SAADET’TE İBRAHİM İLHAN DÖNEMİ. Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Halil Kayın’ın Saadet Partisi 6. Olağan İl Kongresi ile birlikte Eğitimden Sorumlu İl Başkan yardımcısı olması sebebiyle boşalan ilçe başkanlığı..

İbrahim İlhan,Derince Saadet’in Başkanı Oldu.

DERİNCE SAADET’TE İBRAHİM İLHAN DÖNEMİ.

Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Halil Kayın’ın Saadet Partisi 6. Olağan İl Kongresi ile birlikte Eğitimden Sorumlu İl Başkan yardımcısı olması sebebiyle boşalan ilçe başkanlığı görevine İbrahim İlhan getirildi. İbrahim İlhan’a genel merkezin görevlendirme tebligatı İl Başkan Yardımcısı Zafer mutlu tarafından verildi.

Geçmişte Kocaeli Milli Gençlik Vakfı yönetiminde de bulunan İbrahim İlhan, bir dönem Refah Partisi Aydın İl Başkanı olarak da görev yapmıştı. Saadet Partisi Kocaeli Mahalli İdarelerden Sorumlu il başkan yardımcılığı görevinden Derince Saadet Partisi ilçe başkanlığına atanan İbrahim İlhan, ilk haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Bir dönem Derince Belediyesi Çenesuyu müdürlüğü de yapan İbrahim ilhan, Derince’yi Saadetle buluşturma zamanının geldiğini ve bunun içinde ekip olarak çok çalışacaklarını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL