Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“İftara 5 kala” | Kocaelide Bugün

“İftara 5 kala”

“İftara 5 kala” AK Darıca yanında! AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tarafından ‘İftara 5 Kala’ programı ile vatandaşlara ikram edilen iftariyelikler yüz güldürdü. AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kollarının hayata..

“İftara 5 kala”

“İftara 5 kala” AK Darıca yanında!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı tarafından ‘İftara 5 Kala’ programı ile vatandaşlara ikram edilen iftariyelikler yüz güldürdü.

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kollarının hayata geçirdiği ‘İftara 5 Kala’ sloganı ile yapılan çalışmayla trafik ışıklarında, seyir halinde araçlarında iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara iftarlık ikramında bulunuldu. İlçe Başkanı Ufuk Acay öncülüğünde Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen programda yapılan ikramlar vatandaşlara sunuldu.

Ramazan ayının bereketini mutluluğunu ve heyecanını iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara ikramda bulunarak paylaştıklarını aktaran İlçe Başkanı Ufuk Acay,” Ramazan ayı sevgi ve anlayışın da dorukta yaşandığı zamanlardır. Bu değerli günlerde, Ramazan-ın bereketinden istifade ederek iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza Gençlik Kollarımızın düzenlediği iftara 5 kala programında iftariyelik ikram ettik. Allah kabul etsin ”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL