Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“İhale Odasına Kamera Koymakla Olmaz” | Kocaelide Bugün

“İhale Odasına Kamera Koymakla Olmaz”

 Çayırova Saadet Partisi aday tanıtım programıyla Belediye Meclis Üyesi Adaylarını kamuoyuna tanıttı. Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği program, Çayırova Akse Mahallesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Programda konuşan Aksu, belediye..

“İhale Odasına Kamera Koymakla Olmaz”

 Çayırova Saadet Partisi aday tanıtım programıyla Belediye Meclis Üyesi Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği program, Çayırova Akse Mahallesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Programda konuşan Aksu, belediye başkanı olduğu takdirde, Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan modelleri Çayırova’da uygulayacaklarını belirtti. Aksu, Çayırova’nın değişime ihtiyacı olduğunu ve bunun için titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Programa, Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya, Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, İlçe Başkanları, çeşitli sivil toplum kuruluşu başkanları, mevcut muhtarlar ve muhtar adaylarının yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

“İmar Sorununu Bir Senede Çözeriz”

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, “Acaba hiç düşündünüz mü? Belediyeciliğin hangi tanımı daha doğrudur. Belediyecilik şehrin imar edilmesi midir? Yoksa şehrin yaşam alanlarının ve geleceğinin inşa edilmesi midir? Şehrin imar edilmesi bence bir hizmet değil bir görevdir. Çayırova’nın imar sorununu bir senede hallederiz. Bunu bir hizmet değil bir görev kabul ederiz. Lafını da reklamını da etmeyiz” dedi.

“Komisyonları Değiştireceğiz”

“Türkiye’nin hiç bir yerinde olmayan bir model uygulayacağız. Şimdi bizi tercih etmenize yardımcı olacak en önemli projemizden başlıyorum. Mevcut belediye yönetiminde 3 adet komisyon vardır. Plan bütçe imar ve hukuk dilekçe komisyonları bulunmaktadır. Biz bu komisyonlara ilave olarak eğitim kültür ve spor sanayi ve istihdam strateji ve planlama komisyonlarını kuracağız. Böylece halkın oylarıyla seçilmiş bütün meclis üyelerini yönetime dahil edeceğiz. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Başta belediye meclis üyelerimiz olmak üzere bütün vatandaşımızın istediği bilgiye en kısa zamanda ve en doğru şekilde ulaşmasını sağlayacağız.”

“Kamera Koymakla Olmaz”

“İhale odasına kamera koymakla şeffaflık olmaz Biz ihale dosyasının hazırlanmasından ihale sonuçlanıncaya kadar iş teslimine hatta hangi ihale dosyasının ödemesi yapıldığına kadar bütün aşamalarını halkın denetime açacağız. Belediye meclis üyeliği ve belediye encümeni kavramları birçok insan tarafından yanlış yorumlanmaktadır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL