Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İHH Gebze’den Düzdaban’a Ziyaret | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika

İHH Gebze’den Düzdaban’a Ziyaret

İnsani Yardım Vakfı Gebze Şube Başkanı Adem Çiftçi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret etti. İHH Gebze Şube Başkanı Adem Çiftçi, başkan yardımcısı Abdulkadir Yürük ve yönetici Hüseyin..

İHH Gebze’den Düzdaban’a Ziyaret

İnsani Yardım Vakfı Gebze Şube Başkanı Adem Çiftçi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ziyaret etti.

İHH Gebze Şube Başkanı Adem Çiftçi, başkan yardımcısı Abdulkadir Yürük ve yönetici Hüseyin Güler ile birlikte dün akşam MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ı ilçe teşkilatında ziyaret etti. ziyaretle ilgili olarak bilgi veren MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Bölgemizde bulunan STK temsilcileri ve başkanları zaman zaman ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek bizlere görevimizde başarılar diliyorlar. İHH Gebze şubesi başkanı Adem Çiftçi ve dernek yöneticileri de dün akşam ilçe teşkilatına gelerek bizleri ziyaret ettiler. Ziyaret için kendilerine teşekkür ettik. En kısa sürede ilçe teşkilatı olarak bir iade ziyaretinde bulunacağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL