‘İhracat atağı’ için önemli görüşmeler

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Ankara’da ilimizin ihracatçı firma sayısının artırılması ve ihracatın kolaylaştırılması adına önemli görüşmeler gerçekleştirdi 2018 yılının Nisan ayından itibaren ihracat..

‘İhracat atağı’ için önemli görüşmeler

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Ankara’da ilimizin ihracatçı firma sayısının artırılması ve ihracatın kolaylaştırılması adına önemli görüşmeler gerçekleştirdi

2018 yılının Nisan ayından itibaren ihracat atağı başlatan Kocaeli Ticaret Odası, ilimizin ihracat potansiyelinin ve ihracatçı firma sayısının artırılması adına eğitim başta olmak üzere birçok uygulamalı projeyi hayata geçirdi. İhracat teşvik eğitimlerini, çalıştaylarla pekiştiren KOTO, son olarak Türkiye’de sayılı odada kurulan ‘ihracat Destek Ofisi’ni ivedilikle hayata geçirerek, ihracat yapmak isteyen firmalara kılavuz kaptanlık yapmaya başladı.

İHRACAT GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME

Ülkemizin ve Kocaelimizin ekonomik değerinin artırılmasının, ihracat rakamlarının artırılmasından geçtiğine inanan KOTO, son olarak Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Ankara temasları çerçevesinde ilk olarak Türkiye Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Ö. Volkan Ağar ile bir araya geldi.

‘DEVLETİMİZİN DESTEKLERİNİN FARKINDAYIZ’

Kocaeli’nin ihracat rakamlarını Ağar ile paylaşan Başkan Bulut, ihracat yapmayı amaçlayan ancak bazı prosedürlerde zorlanan üyelerin, iş-işlem kolaylaştırıcı önerilerini paylaştı. KOTO olarak ihracatçı üyelerin her zaman yanında olduklarını, ancak mevzuatlara da bazı kolaylaştırıcı hükümlerin konulmasının öneminden bahseden Başkan Bulut, “Devletimizin de bu konudaki desteklerinin farkındayız. Sahadan gelen talepleri önemsediğini de biliyoruz. İhracatçıların önünü açacak desteklerin ivedilikle hayata geçirileceğine inanıyoruz” dedi. KOTO heyeti, akabinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşaviri Yard. Doç. Dr. İbrahim Nihat Bayar ile bir araya gelerek, görüşmeler gerçekleştirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL