“II. İslam Sanatları Sergisi” Açıldı

Kocaeli ile üniversiteyi bütünleştirme çalışmalarının bir ayağı konumunda olan Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Evi, bugüne kadar düzenlediği kurslarla adından sıkça söz ettiriyor. SEKAPARK’ ta eğitim faaliyetlerini sürdüren KOÜ Rektörlüğü Kültür..

“II. İslam Sanatları Sergisi”  Açıldı

Kocaeli ile üniversiteyi bütünleştirme çalışmalarının bir ayağı konumunda olan Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Evi, bugüne kadar düzenlediği kurslarla adından sıkça söz ettiriyor.

SEKAPARK’ ta eğitim faaliyetlerini sürdüren KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi’nde Kocaeli’nin sosyal ve kültürel dokusuna etki eden kurslar da veriliyor. Bu kurslarda öğrenciler tarafından yapılan eserler ise düzenlenen sergi ile sanatseverlerle buluştu.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Evi II. İslam Sanatları Sergisi, Gar Sanat Galerisi’nde  yoğun katılımlı tören ile açıldı. Kültür Evi’nde kurslara katılan öğrencilerin 100 eserinin yer aldığı sergi, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Küratörlüğünü Öğr. Gör. Yıldırım Karadeniz’in yaptığı ve Hat, Tezhip, Ebru, Minyatür eserlerinden oluşan sergi 21 Haziran’a kadar açık kalacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL