“İki Deniz Bir Şehir” Ödül Töreni

Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi    Geleneksel hale getirilen “İki Deniz Bir Şehir” ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye girenler için tarihi binada ödül töreni ve sergi açılışı düzenlendi  Kocaeli İl Kültür..

“İki Deniz Bir Şehir” Ödül Töreni

Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi

  

Geleneksel hale getirilen “İki Deniz Bir Şehir” ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye girenler için tarihi binada ödül töreni ve sergi açılışı düzenlendi

 Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından desteklenen, İki Deniz Bir Şehir: Kocaeli ve Deniz 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması ödül töreni ve sergi açılışı İzmit Tarihi Tren Garı Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleşecekti.

KATILIM

Programa; Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Bölge Liman Başkanı Erol Ekmekçi, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Meclis Başkanı Dr. Kürşat Bal’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

SERGİ

Ödül töreni öncesi il ve ilçe protokolü eserlerin yer aldığı sergiyi gezerek sanatçılardan bilgi aldı. Program, İMEAK Başkanı Doğusel ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Taşdelen’in selamlama konuşmasıyla devam etti. Ardından ödül törenine geçildi. Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ve protokol dereceye giren sanatçılara ödül ile belgelerini takdim etti. Birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergi tarihi binada 7 Temmuz’a kadar gezilebilecek.

DCIM101MEDIADJI_0310.JPG

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL