Güncel Manşetler

İkinci yarı olimpik yüzme havuzu Çayırova’ya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova’da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen proje, Çayırova Akse Mahallesi’nde yapılıyor. Yeni sporcuların yetişeceği geometrik hatlarıyla da dikkat çeken yapı yüzde..

İkinci yarı olimpik yüzme havuzu Çayırova’ya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova’da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen proje, Çayırova Akse Mahallesi’nde yapılıyor. Yeni sporcuların yetişeceği geometrik hatlarıyla da dikkat çeken yapı yüzde yetmiş oranında tamamlananmış durumda.

HAVUZ İÇİ YALITIMI YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çayırova ilçesinde devam eden yarı olimpik yüzme havuzunda Cephe kaplama imalatları ve havuz içi yalıtım imalatları gerçekleştiriliyor. Bina içinde seramik, alçı sıva işleri yürütülüyor. Seyirci tribünü alanında çalışmalar devam ederken mekanik ve elektrik tesisat imalatları da sürüyor. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun çevre düzenlemeleri istinat duvarı, alt yapıları ve peyzaj uygulamaları da gerçekleştiriliyor.

STANDARTLARA UYGUN

Kocaeli’de yüzme sporunun gelişmesi ve yüzme sporu aktivitelerinin yapılabilmesi için inşa edilen yüzme havuzları pek çok sporcunu yetişmesine katkı sağlıyor. Yüzme havuzları uluslararası müsabakalara, ulusal yarışmalara uygun şekilde uluslararası standartlara uygun şekilde inşa ediliyor.

İKİ HAVUZ

2 bin 628 metrekare alan üzerine inşa edilen yapı bin 979 metrekare kapalı alana sahip. Binada 12,5X 25 metre ebadında Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yer alıyor. Tesiste ayrıca 6X9 metre ebadında bir de çocuk havuzu bulunuyor. Tesiste antrenör, can güvenlik, sağlık, personel odaları ve soyunma odaları, kafeterya, 100 kişilik seyirci oturma alanı, fitness salonu, plates ve aerobik salonu bulunacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL