İKK ‘dan Müsilaj Konferansına Davet

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyesi Erdoğan Göçer, Kocaeli İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Mehmet Emin Koçan ile Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdür..

İKK ‘dan Müsilaj Konferansına Davet

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyesi Erdoğan Göçer, Kocaeli İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Mehmet Emin Koçan ile Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İlkay Usta Öney’i ziyaret etti.

İlk olarak Kocaeli AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan ile bir araya gelen İKK Başkanı Hüseyin Erol, “ aktif bir deprem fayı üzerinde olduğumuzu biliyor ve olası İstanbul Depreminin kentimizde oluşturabileceği yıkımı da tahmin edebiliyoruz. İzmit Kent Konseyi olarak bu konuda yüksek duyarlılığa sahibiz. Geçtiğimiz yıl bir deprem paneli yapmış, kamuoyunda bir duyarlılık ve farkındalık oluşturmaya çalışmıştık. Bu yıl, sizlerin de desteği ile mahalle afet gönüllüleri ekiplerimizi kurmak istiyoruz. Süreci birlikte planlamak istiyoruz. Bugün ki konumuz ise son dönemlerde kent ve ülke gündemini meşgul eden ve önlemleri alınmaz ise gelecek de çok daha büyük olumsuz sonuçlar ortaya çıkartabilecek Müsilaj problemidir. Bu düşünceden yola çıkarak, 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 14: 30’da Belsa Plaza A Blok Kat 9’ da bulunun Turuncu Salonda yapılacak ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.
Mustafa Sarı’nın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenleyeceğiz. Sizleri de aramızda görmek isteriz” dedi.

AFAD Müdürü Mehmet Emin Koçan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, aksi ve acil bir durum olmaması halinde konferansa katılım sağlayacağını bildirdi.

İkinci olarak Kocaeli, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İlkay Usta Öney’i ziyaret ederek, 1 Ekim 2021 günü yapılacak olan Müsilaj
Konferansına davet etti. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Mehmet Emin koçan ve İlkay Usta Öney’e, İKK flaması takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL