İKK Kaymakam Çelikkaya’yı ziyaret etti

İZMİT KENT KONSEYİ İZMİT KAYMAKAMI YUSUF ZİYA ÇELİKKAYA’YI ZİYARET ETTİ… İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyeleri  Lütfi Bodur, Ümit Yılmaz, Erdoğan Göçer, Kadir Kızıl ile İKK..

İKK Kaymakam Çelikkaya’yı ziyaret etti

İZMİT KENT KONSEYİ İZMİT KAYMAKAMI YUSUF ZİYA ÇELİKKAYA’YI ZİYARET ETTİ…

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyeleri  Lütfi Bodur, Ümit Yılmaz, Erdoğan Göçer, Kadir Kızıl ile İKK Emekli Meclisi Başkanı Neriman Kılıçalan, İKK Engelli Meclisi Başkanı İlkin Kılıçaslan ve İKK Gençlik Meclisi Başkanı Ezgi Çalışkan, geçtiğimiz hafta yeni göreve gelen İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yı makamında ziyaret etti.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol,  “İzmit Kent Konseyi ve kent halkımız adına sizlere hoş geldin demek için buradayız. Sizi tanımak ve kent halkı ile kucaklaştırmak istiyoruz. Benim bir sözüm var. “Yiğidin harman, kardeşliğin derman olduğu kentin adıdır İzmit”. Bu kentte, güzel ülkemizin her bir yöresinden insanlar, kardeşlik hukuku içerisinde yaşar ve mücadele ederler. İki yıl önce göreve gelen İzmit Kent Konseyimiz de, bu kardeşlik hukukunu öne çıkararak, kent halkının refahını ve mutluluğunu tesis etmek için çabalamaya devam ediyor. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da, kentli olma bilincini ve sorumluluğunu öne
çıkaran proje ve etkinliklerde, İzmit kaymakamlığımız ile ortaklaşa çalışmaktan büyük mutluluk duyarız” diyerek görüşlerini aktardı.

İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise “ bu nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Kent konseylerinin işlevini biliyor ve önemsiyorum. Ben de sizlerle birlikte, kentimizin menfaatleri doğrultusunda ortak çalışmalar yapmayı isterim. Yaptığınız etkinlik ve projelerde,tıkandığınız zamanlarda İzmit Kaymakamlığı olarak burada olduğumuzu bilmenizi ister, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Buluşmanın sonunda İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’ya, İKK flaması ile kendisinin derlemiş
olduğu “ İzmit Esnaf ve Ticaret Tarihi” adlı kitabını takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL