“İkramiye cep harçlığına dönüştü”

Kurban Bayramında, Kınalı Koç Vereceğiz. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı il divan toplantısını Leyla Atakan kültür merkezinde yaptı. Küresel salgından sonra ilk defa il binası dışında yapılan toplantıya katılım..

“İkramiye cep harçlığına dönüştü”

Kurban Bayramında, Kınalı Koç Vereceğiz.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı il divan toplantısını Leyla Atakan kültür merkezinde yaptı. Küresel salgından sonra ilk defa il binası dışında yapılan toplantıya katılım çok yüksekti. İl divan toplantılarını dönüşümlü olarak her ay bir ilçede yapacaklarını belirten il başkanı Mehmet Aras il divan toplantıları sonrasında halkın arasına karışacaklarını ifade etti.

İl başkanı ve genel başkan baş danışmanı Aras konuşmasında partisinin seçime yönelik vaatlerini sıralarken hükümeti eleştirdi. İşte o konuşma;

“Hükümetin bayramlarda emekliye verdiği ikramiye cep harçlığına dönüşmüştür. Verdikleri paranın bugün hiçbir hükmü yok. Biz iktidara geldiğimizde, ramazan bayramlarında emeklilerimize biner lira değil, birer asgari ücret ikramiye vereceğiz. Bizim iktidarımızda kurban kesecek gücü olmayan vatandaşlarımız, acaba bizi hatırlayan birisi çıkar da mutfağımıza bir parça et girer mi diyerek, yolları gözlemeyecek.

Her Kurban Bayramı’nda muhtaç ailelerimize birer kınalı koç vereceğiz. Kurban kesmeye imkânı olmayanın kurbanının yeniden refah partisi iktidarı verecek”

Program sonrasında Leyla Atakan kültür merkezinden çıkan partililer, buradan İzmit merkezinden bulunan yürüyüş yoluna geçtiler. Yürüyüş yolunda halkın içine karışan kalabalık halka yeniden refah partisini anlattılar. Vatandaşları partiye üye kaydettiler.

SMA HASTASINI MAĞDUR EDENLER, CİNSİYET DEĞİŞTİRME MASRAFLARINI KARŞILIYOR.

Aras yürüyüş yolunda SMA hastası minikler için açılan stantları da ziyaret etti. SMA hastalarının tüm ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılanması gerektiğini belirtti. Ölümcül SMA hastalarının ihtiyaçlarını karşılamayan SGK’ nın cinsiyet değiştirme ameliyatı bedellerini karşıladığını belirten Aras bu durumun toplumun vicdanını sızlattığını dile getirdi.

Fevziye cami karşısında kurulan üye standını da ziyaret eden Aras, genel merkez gençlik kolları tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan basın açıklamasını dinledi. İl gençlik kolları başkanı Akar’ a destek oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL