Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“İktidarın Marketinde Raflar Bomboş” | Kocaelide Bugün

“İktidarın Marketinde Raflar Bomboş”

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras basının karşısına geçti, iktidara verdi veriştirdi. İktidarın market fiyatlarını dengeye getirmek için açtığı gıda marketinin çöktüğünü, raflarında mal kalmadığını kendi çektiği fotoğraflarla..

“İktidarın Marketinde Raflar Bomboş”

Yeniden refah partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras basının karşısına geçti, iktidara verdi veriştirdi.

İktidarın market fiyatlarını dengeye getirmek için açtığı gıda marketinin çöktüğünü, raflarında mal kalmadığını kendi çektiği fotoğraflarla anlattı. Aras; “hayat pahalılığı aldı yürüdü, iktidarın açtığı marketler satmaya mal bulamıyor. Temel tüketim maddeleri bile bu marketlerin stoklarında yok, vatandaşa ucuz mal satacağız dediler, satmaya mal bulamıyorlar.”

Aras iktidara; birinciydiniz yirmi birinci oldunuz. 2023’te yok olacaksınız dedi.

Derdiniz Oy Toplamaksa, Cemevlerini Değil, Aşevlerini Ziyaret Edin.

İktidarın cemevi açılımına da değinen Aras; “bu konuda atılan samimi adımların ülkemiz için her zaman hayır getireceğine inanıyorum. Bu konular seçim yatırımı yapılamayacak kadar ciddi ve önemlidir. Ama ülkemizin birinci gündemi geçim sıkıntısıdır. O yüzden eğer oy hesabı ile ziyaret yapılıyorsa aşevlerini ziyaret etmek, Cemevlerini ziyaret etmekten daha fazla oy getirir. Çünkü orası daha kalabalık, çünkü vatandaş aç” Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL