Güncel Manşetler

İl Başkanları 3. Üniversiteyi İstiyor

Her ay düzenli olarak kent gündemine dair fikir alış verişinde bulunmak amacıyla toplanan 7 siyasi parti il başkanı bugün Aralık ayı il başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül..

İl Başkanları 3. Üniversiteyi İstiyor

Her ay düzenli olarak kent gündemine dair fikir alış verişinde bulunmak amacıyla toplanan 7 siyasi parti il başkanı bugün Aralık ayı il başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ev sahipliğinde Ramada Otel’de yapıldı. Geçen ayki toplantıda ilçe kongrelerini mazeret gösteren ve 2 ay toplantılara katılmayacağını açıklayan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, katılım göstermedi. Programda AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Nurettin Çelik, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu yer aldı. Önümüzde ki ay il başkanları toplantısı BBP İl Başkanı Serhat Duyar  ev sahipliğinde gerçekleşecek.

SANAYİ VE TİCARET ODASINA GİDECEKLER

Toplantının açılış konuşmasını yapan ev sahibi DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, “Günde maddelerimiz de seçim ve uyum yasaları var. Seçim barajının sıfıra indirilmesini istiyoruz. Gerçi iktidar ve ana muhalefet buna yanaşmıyor. 3. Üniversite isteğimiz var. bunu şekillendirmek için Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile görüşeceğiz. Bir diğer gündem maddesi POSCO, işçilerimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Konunun sonuna kadar takipçiyiz. Kocaelispor’un vergi borçları kapatıldı. Burada en önemli unsur Başkan Bahri Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanının uyumu. Önümüzdeki günlerde sanayi ve ticaret odamızla bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL