Genel Güncel Manşetler Sağlık

İl Sağlık Müdürlüğü İletişim Kadrosu Güçlendi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve İletişim çalışanları, Seka Devlet Hastanesi konferans salonunda koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. İlimizdeki Devlet Hastaneleri, Ağız Diş Sağlığı Merkezleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve İlçe Sağlık..

İl Sağlık Müdürlüğü İletişim Kadrosu Güçlendi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve İletişim çalışanları, Seka Devlet Hastanesi konferans salonunda koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

İlimizdeki Devlet Hastaneleri, Ağız Diş Sağlığı Merkezleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve İlçe Sağlık Müdürlüklerinin çalışmalarını kamuoyuna tanıtımı için görevli ile basın-iletişim çalışanları yapılan koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve İletişim Birim sorumlusu Merziye Portakal Kasap’ ın koordinasyonunda İzmit Seka Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Sağlık Tesislerinde görev yapan 35 iletişim asistanı katıldı.

Yeni oluşturulan İlçe Sağlık Müdürlüklerindeki birimler ve hastanelerde uzun süredir bu konuda çalışmalar yürüten hastane iletişim sorumlularının karşılıklı görüş alışverişi yapma imkanı bulduğu toplantıda; sağlık tesislerinde ve ilçelerimizde verilen hizmetlerin duyurulması, tanıtılması ve basın çalışmalarında yer verilmesi için gerekli çalışmalar planlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL