İlçe kongreleri devam ediyor

Yeniden Refah Darıca’ da Kongreye Gidiyor. Yeniden refah partisi il yönetim kurulu toplantısı partinin il binasında yapıldı. Toplantıda basına hitap eden Aras, partinin çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Verilen bilgilere göre,..

İlçe kongreleri devam ediyor

Yeniden Refah Darıca’ da Kongreye Gidiyor.

Yeniden refah partisi il yönetim kurulu toplantısı partinin il binasında yapıldı. Toplantıda basına hitap eden Aras, partinin çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Verilen bilgilere göre, parti ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Pazar günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde, Darıca ilçe kongresi yapılacak. Kongreye merkezi temsilen, genel başkan yardımcısı Mehmet Aşıla’ da katılıyor. Kongre öncesinde genel merkez heyeti Darıca’ da halkın içine karışacak. Halkın derdini dinleyerek, partinin hazırladığı projeleri halka aktaracak. Saat 13:00 da başlayacak programa yoğun katılım olması bekleniyor.

İL KONGRESİNİN STARTI VERİLDİ.

Mehmet Aras, partisinin il kongresinin mart ayı sonu veya nisan ayı başında yapılacağını duyurdu. İl başkanlığına devam edip etmeyeceği konusunda bir bilgi paylaşmayan Aras, aday değilim ve hiçbir zamanda aday olmadım. Ama hiçbir zamanda görevden kaçmadım. Dedi.

Verilen bilgiye göre partinin il başkanının belirlenmesi için ilk olarak, partide aktif olarak göreve devam edenler dinlenerek, temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklaması sonrasında belirlenen adaylar parti genel merkezi tarafından değerlendirilecek. Aras temayül listesinin oluşturulması için partililere görev dağılımını yaptı.

Aras; yeniden refah partisini yapılacak ilk seçimde Kocaeli de birinci parti olarak yapacak yönetimin en kısa sürede oluşacağını ilan etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL