İleri Bir Tarihe Ertelendi

‘Sahne Senin, Müzik Senin’  ile birlikte tüm konser etkinlikleri ertelendi  İzmit Belediyesinin yerel müzisyenleri desteklemek amacıyla düzenlemiş olduğu ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ ile birlikte tüm konser etkinlikleri yaşanan orman yangınları nedeniyle..

İleri Bir Tarihe Ertelendi

‘Sahne Senin, Müzik Senin’  ile birlikte tüm konser etkinlikleri ertelendi

 İzmit Belediyesinin yerel müzisyenleri desteklemek amacıyla düzenlemiş olduğu ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ ile birlikte tüm konser etkinlikleri yaşanan orman yangınları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi

 

İzmit Belediyesinin yerel müzisyenleri desteklemek amacıyla düzenlemiş olduğu ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ ve konser etkinlikleri  ertelendi. İzmit Belediyesi, ülke genelinde devam eden ve can kayıplarının yaşandığı orman yangınları sebebiyle 4 Ağustos Çarşamba ve 6 Ağustos Cuma günü gerçekleşmesi planlanan ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinliklerini ileri bir tarihe erteledi.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

Ülkemizin birçok yerinde yaşanan orman yangınlarına duyarsız kalmayan İzmit Belediyesi, etkinliklerine ara verdi. 8 insanın ve birçok hayvanın hayatını kaybettiği, ağaçlarımızın kül olduğu yangınlar nedeniyle yardım kampanyası başlatan İzmit Belediyesi, bu süreçte gerçekleşecek olan ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinliklerini ileri bir tarihe erteledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL