Güncel Manşetler

İlk Adım Köprüsü tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatmak için yeni projeler uyguluyor. Yeni yollar ve köprülerle araç trafiği akıcı hale getiriliyor. Bu kapsamda Kullar’daki İlk Adım Köprüsü’nde gerçekleştirilen genişletme çalışmaları tamamlandı. GİRİŞ..

İlk Adım Köprüsü tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatmak için yeni projeler uyguluyor. Yeni yollar ve köprülerle araç trafiği akıcı hale getiriliyor. Bu kapsamda Kullar’daki İlk Adım Köprüsü’nde gerçekleştirilen genişletme çalışmaları tamamlandı.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR RAHATLADI

Proje kapsamında tek şerit olan mevcut köprüye ilave bir köprü daha yapılarak yolun genişlemesi sağlandı. İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nde mevcut köprünün yanına yapılan yeni köprüyle Kullar’a ve sanayi bölgesine giriş çıkışlar rahatlatıldı. 

17 METRE UZUNLUĞUNDA

17 metre uzunluğunda yapılan yeni betonarme köprü, 13 metre genişliğe sahip. Eski köprü Kullar yönüne Salim Dervişoğlu Caddesi’nden giriş olurken yeni köprü Kullar yönünden Salim Dervişoğlu Caddesi’ne çıkış olarak hizmet veriyor. Çalışma kapsamında köprü kenarına korkuluk ve trafik ışıkları da yerleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL