Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İl Başkanları Bilecik’e Gitti! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

İl Başkanları Bilecik’e Gitti!

Kocaeli’de ki Siyasi partilerin il başkanları hep birlikte, Son Valiler Kararnamesi ile Bilecik’e Vali olarak atanan Tahir Büyükakın’a gittiler. Öğlen saatlerinde aynı minibüs ile  yola çıkan 7 il başkanına Kocaeli..

İl Başkanları Bilecik’e Gitti!

Kocaeli’de ki Siyasi partilerin il başkanları hep birlikte, Son Valiler Kararnamesi ile Bilecik’e Vali olarak atanan Tahir Büyükakın’a gittiler.

Öğlen saatlerinde aynı minibüs ile  yola çıkan 7 il başkanına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat da eşlik etti. Yapacakları ziyaret öncesinde Kocaeli’den ayrılmadan hep birlikte fotoğraf çektiren il başkanları akşam saatlerinde Bilecik’te olacaklar. Bilecek Valisi’ni ziyaret edecek olan il başkanlarının, birlikte akşam yemeği yiyerek, gece İzmit’e dönecekler. Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ziyarete katılan isimler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL