İlk Ziyaret Büyükakın’a

KOTO’dan Büyükakın’a ziyaret     KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti   Seçim..

İlk Ziyaret Büyükakın’a

KOTO’dan Büyükakın’a ziyaret  

 

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, yönetim kurulu ve meclis divanından oluşan heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti

 

Seçim takvimini tamamlayan Kocaeli Ticaret Odası, protokol ziyaretlerine de başladı. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Murat Barış, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Efe, Yusuf Ziya Uludüz, Abdurrahman Çuhadar, Hızır Fatih Sarıoğlu, Yıldırım Yılmaz, Tahsin Can Kuşkan, Meclis Başkan Yardımcıları İbrahim İkiz ve Fikret Yıldırım’ın yer aldığı KOTU heyeti, ilk ziyaretini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a gerçekleştirdi.

BÜYÜKAKIN: KUTLUYORUM

Ziyarette yaptığı konuşmasında KOTO heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Büyükakın, “Kocaeli Ticaret Odamız şehrimiz ve iş dünyamız için önemli bir değer arz ediyor. Yeni dönemde çalışmalarınızda başarılar dilerken, iş dünyasının yarınları için gerçekleştireceğiniz çalışmalarınızın destekçisi olacağımızı da bilmenizi isterim. Başkanlarımız Bulut ve Gezer nezdinde, göreve seçilen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

TOPLANTI DÜZENLENECEK

KOTO Başkanı Necmi Bulut, seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte çalışmaya başladıklarını ifade ederek, yeni dönem projeleri hakkında detaylı bilgilendirmek üzere Başkan Büyükakın’ı Kocaeli Ticaret Odası’na davet etti. Önümüzdeki günlerde KOTO’ya gerçekleştireceği iade-i ziyareti, toplantı düzeninde yapılmasını öneren Başkan Büyükakın, “Çalışmalarınızı ve projelerinizi oldukça önemsiyorum. Geniş zamanlı bir toplantıyla gündemimize alıp, değerlendirmelere başlayalım” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL