Güncel Manşetler

İlk Ziyaretçisi Ellibeş Oldu!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp son Valiler Kararnamesi ile Bilecik iline Vali olarak görevlendirilen eski Kocaeli Büyükşehir Belediyesi..

İlk Ziyaretçisi Ellibeş Oldu!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp son Valiler Kararnamesi ile Bilecik iline Vali olarak görevlendirilen eski Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı Bilecik’te ziyaret etti. Başkan Ellibeş ayrıca Büyükakın’a yeni görevinde hayırlı olsun temennilerini iletti.

Bilecik’e Vali olarak atanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı Bilecik’te ziyaret eden Başkan Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş ve Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp Büyükakın’a yeni görevinde başarılar diledi.

“Projelerimize her zaman destek oldunuz

Başkan Ellibeş, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevini başarıyla sürdüren ve ilimize çalışmalarıyla önemli hizmetlerde bulunan siz değerli dostumuza yeni görevinizde başarılar dilemek için ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekkürlerimi sunuyorum. Göreviniz boyunca sizinle belediyemiz arasında uyumlu çalışmalarımız oldu. Gölcük’te başlattığımız ve diğer il ve ilçelere de örnek olan ‘Gölcük’te Öğrenci Olmak’ ve ‘Kariyer Günleri’ projelerimize katılarak, bilgi ve birikimlerinizi bizlerle paylaştınız. Bilecik Valiliği’ndeki görevinizde sizlere başarılar diliyor, sizlerle her zaman güzel iletişim kuracağımızı temenni ediyorum” dedi.

Kocaeli benim için çok değerli bir il olacak

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Büyükakın, Kocaeli’de görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Büyükakın ayrıca Kocaeli’nin kendisi için her zaman çok değerli bir il olacağını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL