İLKÇEV’den Köşker’e Ziyaret

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Ziyarette Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yönetim Kurulu Üyeleri..

İLKÇEV’den Köşker’e Ziyaret

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti.

Ziyarette Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Son derece samimi geçen görüşmede İLKÇEV yetkilileri, bu sene 6’ıncısı düzenlenecek olan Ufka Yolculuk 6 Bilgi ve Kültür Yarışması’nın konusunun, ‘’Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü’’ olduğunu belirterek, yarışmayla ilgili Köşker’e bilgi verdiler ve Gebze Belediyesi’nden yarışma için destek istediler.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de İLKÇEV’in çalışmalarını yakından takip ettiğini, belediye olarak Gebze’de yapılan her türlü kültürel faaliyete destek verdiklerini belirterek, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasına da en büyük desteği vereceklerini söyledi. Bu sene yarışma konusu ‘’Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü’’ olduğu için yarışmanın çok daha anlamlı olduğunu belirten Köşker, belediye olarak üzerimize düşeni yapacaklarını belirterek, yarışmaya olan ilgisini ve desteğini göstermiş oldu. İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyeleri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e bu anlamlı desteklerinden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL