“İnsanlık için rahmet, bereket ve sağlık temennisiyle”

Hürriyet’ten Regaip Kandili mesajı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üç aylara girdiğimiz şu günlerde yılın ilk kandili olan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı Kandillerin manevi iklimimizi kuvvetlendiren..

“İnsanlık için rahmet, bereket ve sağlık temennisiyle”

Hürriyet’ten Regaip Kandili mesajı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üç aylara girdiğimiz şu günlerde yılın ilk kandili olan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı

Kandillerin manevi iklimimizi kuvvetlendiren ve aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren önemli günler olduğuna dikkat çeken Başkan Hürriyet mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek üç ayların manevi iklimine açılan ve Ramazan ayının bereket sofrasını ilk müjdeleyen kapı olan Regaib Kandilini idrak edeceğiz. Üç aylara girdiğimiz bu günlerde, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesi için çaba göstermeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Dostluk, kardeşlik duygularını pekiştiren üç ayların manevi iklimini hatırlatan bu mübarek gece vesilesiyle, tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin Regaip Kandilinin mübarek olmasını diliyor, kandilin tüm insanlık için rahmet, bereket ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL