Işık, “Dilovası’nın geriye gitmesine izin vermeyiz”

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen toplantıya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın yanı sıra, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir..

Işık, “Dilovası’nın geriye gitmesine izin vermeyiz”

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen toplantıya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın yanı sıra, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir İl Yöneticileri Ahmet Sönmez, Oğuzhan Keleş, Fazlı Korkmaz ve İlhan Yıldırım, İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Yavuz Celep, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, belediye başkan aday adayları ve meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ve aday adayları katıldı.

 YENİ BİR ZAFER BİZİ BEKLİYOR

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, ‘Yaparsa AK Parti yapar’ diyerek çıktığımız hizmet yolunda son 10 yılda AK Parti’nin ilçemize, son 17 yılda da ülkemize yaptığı hizmetler ortadadır. Biz millete sevdalı bir davanın neferleri olarak ilçemize ve ülkemize hizmet etmek için yeniden bir yola girdik. Bizim sevdamız Türkiye, bizim sevdamız Dilovası’dır. İnşallah 31 Mart akşamı yeni bir zafer bizi bekliyor.”

 TOLTAR, “SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Akbulut’un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “2014 yerel seçimlerinde AK Partimizin bize verdiği yetki ve halkımızın desteği ile başladığımız Dilovası Belediye Başkanlığı görevimizi 5 yıl boyunca halkımıza hizmet olarak yerine getirmeye çalıştık. 5 yılsonunda da geldiğimiz yeni bir yerel seçim sürecin de partimizin bizim yerimize Hamza Şayir kardeşimizi aday gösterdi. Bize düşen onun elini kaldırmak ve sonuna kadar sahip çıkmaktır” dedi.

 HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, “Bu dönem tevazu, samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliği diyerek yola çıkıyoruz. Halkımıza dokunacak projelerimizle halkımızın gönlüne girmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki 5 yılda yapacağımız projelerle Dilovası’na yeni bir imaj kazandırmak istiyorum. Bunu sizlerin desteği ile yapacağız. Hükümetimizin ve Büyükşehir’in desteği ile yapacağız. Biz yine bir ekip olacağız. Hep birlikte ilçemize hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

 DİLOVASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Milletvekili Fikri Işık ise yaptığı konuşmada “Bugün burada güzel bir buluşmayı sağlayan belediye başkanımız ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Dilovası’nın hem partimiz hem de bizler için gerçekten önemli yeri vardır. Dilovası biz göreve geldiğimizde sorunları çok ciddi oranda birikmiş, hiçbir altyapısı olmayan bir beldeydi. AK Parti ile son 10 yılda çok ciddi hizmetler almaya başladı. Ancak yine yetmedi. Daha yapılacak çok hizmet var. Önümüzdeki 5 yılda da çok güzel projelerimizi yapmaya devam edeceğiz. 

EĞİTİM KAMPÜSÜ KAZANDIRDIK

Dilovası’nın en önemli sorunu eğitimdi. Çok büyük bir seferberlik başlatarak Kocaeli’de 135 dönümlük 8 okulun bulunduğu ilk eğitim kampüsünü Dilovası’nda hayata geçirdik. Öğretmen açığımız vardı. Onları zaman içerisinde çözdük ve çözmeye devam ediyoruz. Eğitim bizim en büyük yatırımımızdır. Hastanemizi yaptık. İlk başlarda çamur atıyorlardı. Ancak sonradan onlarda bu hastaneden faydalandıklarında gerçekleri gördüler.

 IŞIK, “YAPACAĞIZ DEDİK, YAPTIK”

10 yıl önce Dilovası’nın ne girişi belliydi ne çıkışı. Geldikten sonra Batı kavşağını ardından Eynerce kavşağını yaptık. Eksiklerimiz olabilir ama şimdi onları da çözdük. Birkaç güne Batı kavşağımız açılıyor. Çöp sorunumuz vardı. Kaldıracağız dedik ve kaldırdık. Şimdi birileri diyorlarmış ki AK Parti Dilovası’na bir şey yapmadı. Yalan söylüyorlar. Yaptığımız hizmetleri onlar rüyalarında bile göremezlerdi “dedi. 

 GERİYE GİTMESİNE İZİN VERMEYİZ

“Biz bir aileyiz” diyen Işık, “Bu ailede dönem dönem hizmet etme konusunda yarışlar olacaktır. Bir dönem Cemil kardeşimiz ardından da Ali kardeşimiz belediye başkanlığı görevine getirildi. Ardından da Hamza kardeşimize şuan bu görev layık görüldü. Biz yine beraberiz. Hep birlikte çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bizim amacımız geleceğin Dilovası’nı ve halkımıza olan vefamızı yerine getirmek. Dilovası son 10 yılda iyi bir ivme kazandı. Dilovası’nın bu hizmetlerden mahrum kalması demek Dilovası’nın geriye gitmesi demektir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL