Işık, KOTO’yu ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Işık’tan Kocaeli Ticaret Odası’na ziyaret  Başbakan Yardımcısı aynı zamanda AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fikri Işık, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Kocaeli..

Işık, KOTO’yu ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Işık’tan Kocaeli Ticaret Odası’na ziyaret

 Başbakan Yardımcısı aynı zamanda AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fikri Işık, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Adnan Turan, Abdurrahman Çuhadar, Yusuf Erenkaya, Ömer Efe ve meclis üyelerinden oluşan heyet tarafından ağırlanan Başbakan Yardımcısı Işık, üyelerin teveccühüyle göreve gelen dinamik ekibin çok başarılı çalışmalar yürüteceğine olan inancını dile getirdi.

‘ÜYELERİN TAMAMINI KUCAKLAYAN PROJELER’

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Oda’nın hayata geçirmek üzere hazırlık yaptığı projelerle ilgili bilgi veren KOTO Başkanı Necmi Bulut, “Kocaeli iş dünyasının gücünün ve öneminin farkındayız. Önceliğimiz, bu başarıyı arttırarak devam ettirmeleri için iş insanlarımızın büyüme motivasyonuna destek vermektir. Kocaeli Ticaret Odası olarak geniş bir üye profiline sahibiz. Tüm üyelerimizi ve kenti kucaklayan projeler hayata geçiriyoruz. Ramazan ayına özel başlattığımız Ramazan Festivali de bunlardan biri. Amacımız, ilçelerdeki çarşı olarak tabir edilen işlek noktalardaki ticaret hacmini artırarak, bayram bereketinin ilimiz esnafına daha fazla yansımasını sağlamak. Bir yandan ihracatçı üyelerimizin sayısını arttırmak için de çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

ODA HİZMET BİNASINI GEZDİ

Kocaeli Ticaret Odası’nın kentin önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da Kocaeli Ticaret Odası yönetim ve meclisine görevlerinde başarılar dileyerek, Oda hizmet binasını gezdi. Gerek fiziki konumu, gerekse projeleri itibariyle üyelere 5 yıldızlı hizmet sunulduğunu söyleyen Başkan Bulut, Odanın hizmet birimleriyle ilgili kapsamlı bilgi aktardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL