Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İslamoğlu, ”Kocaeli’de Yaşayanlar Çok Şanslı” | Kocaelide Bugün

”Kocaeli’de Yaşayanlar Çok Şanslı”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 10. Kitap Fuarı’nın konuğu televizyon programlarıyla tanınan CNN TÜRK Televizyonunda Yeşil Doğa programının sunucusu Güven İslamoğlu oldu. C Salonu içerisinde bulunan Kılavuz Gençlik Sahnesi’nde gerçekleşen “Doğa..

”Kocaeli’de Yaşayanlar Çok Şanslı”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 10. Kitap Fuarı’nın konuğu televizyon programlarıyla tanınan CNN TÜRK Televizyonunda Yeşil Doğa programının sunucusu Güven İslamoğlu oldu.

C Salonu içerisinde bulunan Kılavuz Gençlik Sahnesi’nde gerçekleşen “Doğa ve İnsan” konulu söyleşide kitapseverler ile buluşan İslamoğlu, salonu dolduran dinleyicilere, geçen süreç içinde doğanın nasıl bozulduğunu neler yapılması gerektiğini, hala bozulmamış pek çok alanın bulunduğunu, bunların mutlaka korunması gerektiğini ve gelecek nesiller için çok önemli olduğunu söyledi.

GENEL SEKRETER TAKİP ETTİ

Kılavuz Gençlik Sahnesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın da takip ettiği söyleşide Güven İslamoğlu,  Türkiye’de doğal yapısı bozulmuş alanların eski ve yeni görüntülerini içeren görsel bir sunum ile söyleşiye başladı.  “İnsanlarımız doğayı düşünmeden hareket ediyor. Doğayı ve biyolojik çeşitliliği korumamız gerekiyor” dedi.

KOCAELİ’DE YAŞAYANLAR ŞANSLI
Dünya üzerindeki deniz kirliliğine de değinen İslamoğlu, “Denizlerimizin her geçen gün içinde barındırdığı canlı türleri azalıyor. Kocaeli’de yaşayan insanlar bu konuda şanslı. Atıksu Scada sistemiyle Kocaeli’de denizler temizleniyor ve denizde yaşayan canlı türü sayısı artıyor. Yavaş yavaş belediyeler de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin izinden gidiyor.  Kartepe Doğal Yaşam Alanı diğer adıyla Ormanya’yı da ziyaret ettim. Buradaki geziden büyük keyif aldım” dedi.

DOĞASEVERLER’DEN YOĞUN KATILIM
Doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle ve insanıyla Türkiye’nin güzelliklerinin ortaya çıkarılmasını sağlayan ve çevre bilincinin gelişmesine yönelik programlar yapan Güven İslamoğlu’nun görsel sunumunu yoğun bir kalabalık izledi. Herkesin ilgiyle izlediği sunum sonunda, Güven İslamoğlu’na katkılarından dolayı Genel Sekreter İlhan Bayram, hediyelerini takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL