İsmetpaşa Millet Bahçesi Olsun

Sosyal medyada #ismetpaşamilletbahçesiolsun adı altında başlatılan kampanyaya attığı twitlerle katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Milletimizin stadı bundan sonra da milletimizin yeşil alanı olsun. Bence de #ismetpaşamilletbahçesiolsun” paylaşımını yaparak,..

İsmetpaşa Millet Bahçesi Olsun

Sosyal medyada #ismetpaşamilletbahçesiolsun adı altında başlatılan kampanyaya attığı twitlerle katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Milletimizin stadı bundan sonra da milletimizin yeşil alanı olsun. Bence de #ismetpaşamilletbahçesiolsun” paylaşımını yaparak, kampanyaya destek verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim sürecinde verdiği en önemli müjdeler arasında yer alan Millet Bahçesi projesi ülke çapında büyük ilgi uyandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu süreçte yaptığı açıklamalarda ilk olarak Atatürk Havalimanı’nın boşalan alanının Millet Bahçesi’ne dönüştürüleceğini ifade etmişti. Millet Bahçesi projesinin sadece bununla sınırlı kalmayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birçok ildeki eski statları Millet Bahçesine dönüştüreceklerini açıklaması Kocaeli ve Derince’de de büyük heyecan uyandırdı.

Başkan Bulut Kampanyaya Destek Verdi

Bu açıklamalar üzerine sosyal medyada Derinceli 18 yaşındaki genç Uğurcan Tutak’ın Başkan Bulut’a çağrıda bulunmasıyla başlatılan kampanya ile #ismetpaşamilletbahçesiolsun hashtagiyle binlerce mesaj paylaşıldı. İsmetpaşa Stadı’nın yıkılan arazisinin yeşil alan olarak korunması ve halka açılmasını isteyen Kocaelililer, yaptıkları paylaşımlarla twitterda ses getirdi. Konuyla ilgili twitter üzerinden bir değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da “Milletimizin stadı bundan sonra da milletimizin yeşil alanı olsun. Bence de #ismetpaşamilletbahçesiolsun” paylaşımını yaparak kampanyaya destek verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL