“İşsizlik Sorunu İçin Özel Birim Açacağız”

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Yönetimi ve  Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile Çayırova’da bulunan Kentsel Dönüşüm Derneğini başkanı Murat Koca’nın daveti üzerine dernek üyelerini ziyaret..

“İşsizlik Sorunu İçin Özel Birim Açacağız”

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Yönetimi ve  Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile Çayırova’da bulunan Kentsel Dönüşüm Derneğini başkanı Murat Koca’nın daveti üzerine dernek üyelerini ziyaret etti.

EL ELE YAPACAĞIZ

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya Çayırova’nin mahallelerini karış karış gezmeye devam ediyor. Kaya yerel seçimlere kısa bir zaman kala halkın dertlerini bir bir not alıp seçim sonrasında yapacağının vaadini veriyor.

Kentsel Dönüşüm Dernek üyelerinin dertlerini dinleyen Kaya, seçimden sonra adil olmayan bu Kentsel dönüşümü durduracağını belirtti.Kaya, “Adil bir belediyecilik anlayışına sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi burada uygulanan bu kentsel dönüşümü adil bir şekilde sizlerle el ele yapacağız. “ dedi.

İşsizlik Sorunu İçin Özel Birim Açacağız

Dernek üyeleri ile beraber konuşan Kaya şeçim çalışmalarını anlattı. Kaya “ Çayırovamızda ki işşizlik sorunu çözmek için Çayırova Belediyesi bünyesinde bir birim açacağız. Çayırova bir sanayi şehridir. Nasıl ki biz belediye olarak bu sanayi şirketlerine çalışıyorsak onlarda bizim için çalışacaklar. İlk önce Çayırova’da yaşayan halkımızı istihdam edecekler.”  dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL