Manşetler Surmanset

İşte En Son Kocaeli Anketi! O Partinin İsmi Yok!

ORC yerel seçim anket sonuçlarını yayınladı. 12-26 Temmuz tarihleri arasında büyükşehirlerde yapılan anketlerde, 26 bin 800 kişi ile görüşüldü. Büyükşehirler bazında yapılan ankette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bölüm şu..

İşte En Son Kocaeli Anketi! O Partinin İsmi Yok!

ORC yerel seçim anket sonuçlarını yayınladı. 12-26 Temmuz tarihleri arasında büyükşehirlerde yapılan anketlerde, 26 bin 800 kişi ile görüşüldü.

Büyükşehirler bazında yapılan ankette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bölüm şu şekilde: Bu pazar yerel seçim olsa Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığı için oy vermeyi düşündüğünüz parti hangisidir sorusuna ankete katılanlar: %52,7 Ak Parti derken %27,3 CHP, %14 ise MHP cevabını vermişler. Öte yandan Belediye hizmetlerinden ve Karaosmanoğlu’ndan memnun musunuz sorusuna ise ankete katılanlar: %53,5 memnunun, %42,4 memnun değilim cevabını vermiş. Memnuniyet oranına göre ise Kocaeli Büyükşehir ankette 9. sırada yer alıyor. Anketin diğer bölümlerinde ise vatandaşa mevcut belediye yönetiminden memnun olup olmadıkları soruldu.

İŞTE ANKET SONUCU:

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL