Güncel Manşetler

İstiklal’de Üst yapı ve Aydınlatma Başladı

Çayırova’nın yoğun trafik akışına sahip ve önemli ana arterlerden biri olan İstiklal Caddesinde elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından yenileme çalışmaları başladı. Modern aydınlatma direklerinin yer alacağı caddede asfalt söküm..

İstiklal’de Üst yapı ve Aydınlatma Başladı

Çayırova’nın yoğun trafik akışına sahip ve önemli ana arterlerden biri olan İstiklal Caddesinde elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından yenileme çalışmaları başladı. Modern aydınlatma direklerinin yer alacağı caddede asfalt söküm işlemine başlayan ekipler, uygulamalarını titizlikle yürütüyor. 1950 metre uzunluğu, 15 metre genişliğinde olan cadde’de söküm çalışmasının ardından üst yapı çalışmasına başlayacak olan belediye ekipleri, caddeyi yeni görünümüne kavuşturacak. Çalışma kapsamında 6 bin 581 ton PMT, 3 bin 744 ton binder tipi asfalt ve 2 bin 340 ton asfalt kullanılacak.

Aydınlatma ve Görsel Temalarıyla Adına Yakışır Bir Cadde Olacak

Aydınlatma ve bitkilendirme işlemleriyle ilçenin gözde caddelerinden biri olacak olan İstiklal Caddesinde üst yapı çalışmaları içerisinde 9 bin 850 metrekare kaldırım ve 5 bin 850 metre bordur kullanılacak. Yapılan çalışmalar çerçevesinde görsel temalarla zenginleştirilecek olan cadde, ilçenin en prestijli caddelerinden biri olacak.

Çayırova Belediye Başkanı Demirci İstiklal Caddesinde İncelemelerde Bulundu

Çalışma alanında inceleme yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çalışmayı yürüten ekiplerden bilgiler aldı. Çalışmanın kısa bir sürede bitmesi için talimat veren Demirci, vatandaşların araç ve yaya trafiğinde mağdur olmamaları için çalışmayı kısım kısım yürüttüklerini ifade etti. Karakol kavşağından başlayan çalışmanın 1950 metrelik bir uzunluğu kapsadığını söyleyen Demirci “ vatandaşlarımızın çalışmalardan olumsuz yönde etkilenmemesi için caddenin tamamını trafiğe kapatmadık. Söküm işlerini kısım kısım ilerletiyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak caddeyi en kısa sürede kullanıma açacak. Çalışma kapsamında karakol önünden başlayarak Yavuz Selim Caddesi’ndeki kavşağa’na kadar aydınlatma çalışmamız olacak. İstiklal Caddesini alt yapısı, üst yapısı ve görsel temalarıyla Çayırova’ya yakışır modern bir görünüme kavuşturacağız. İstiklal Caddesinin hemen ardından Uğur Mumcu ve Adnan Kahveci Caddelerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm çalışmalar bittiğinde prestijli caddeler projemizi Fatih ve Yavuz Sultan Selim Caddelerinden Karakol kavşağına kadar ulaştırmış olacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL