‘İyi Dinlenin Yoğun Bir Tempo Bizi Bekliyor’

Hürriyet haftanın son gününde belediye personeliyle bayramlaştı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kurban Bayramı öncesinde haftanın son günü belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Hürriyet Tepeköy Şantiyesi’nde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü..

‘İyi Dinlenin Yoğun Bir Tempo Bizi Bekliyor’

Hürriyet haftanın son gününde belediye personeliyle bayramlaştı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kurban Bayramı öncesinde haftanın son günü belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Hürriyet Tepeköy Şantiyesi’nde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle, Yeşilova Şantiyesi’nde çalışan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle ve İzmit Belediyesi Hizmet Binası’nda çalışan personelle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Başkan Hürriyet personellere bayram çikolatası hediye etti. Bayramlaşma programında başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu. Başkan Hürriyet’in personellerine çikolata ve kolonya ikram ettiği buluşmada,  personeller adına İnsan Kaynakları Müdürü Sevtap Cengiz de Başkan Hürriyet’e çiçek taktim etti.

İYİ DİNLENİN YOĞUN BİR TEMPO BİZİ BEKLİYOR

Bayramlaşma programında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bayramlar özeldir ve güzeldir. Bayramlar birlik ve beraberlik günlerimizdir. Bayram öncesinde sizlerle buluşmak bir araya gelmek istedik. Bayram süresince iyi dinlenin çünkü bayramdan sonra bizleri yoğun bir tempo bekliyor.

Herkesten beklentim, tüm İzmit adına doğru, adil ve eşit bir hizmettir.

ELİMDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIM

Beklentim belediyemizin daha iyi işler yapmasıdır. Bu anlamda ben belediye başkanı olarak elimden geleni yapmaya hazırım. Sizlerden de İzmitlileri mutlu etmek için büyük bir gayretle çalışmanızı bekliyorum. Ben İzmitlilerin belediyemize mutlu girip, mutlu çıkmasını istiyorum.

HEPİMİZ BU KENTTE YAŞIYORUZ.

Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Yaşadığımız kenti daha güzel yapmak ve daha güzel projelere imza atmak için birlikte kafa yoralım istiyorum.  Ben tekrardan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte mutlu bayramlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL