Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz: "Hamza Şayir'e soruyorum" | Kocaelide Bugün

İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz: “Hamza Şayir’e soruyorum”

Hamza Şayir’e Sorularımız İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ”Sanayicin parası ile düdüğü çalan Hamza Şayir’e soruyorum” diyerek sorularını yöneltti.. Demokratik sistemlerde, sistem soru sormak ve sorgulamak üzerine çalışır…

İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz: “Hamza Şayir’e soruyorum”

Hamza Şayir’e Sorularımız

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ”Sanayicin parası ile düdüğü çalan Hamza Şayir’e soruyorum” diyerek sorularını yöneltti..

Demokratik sistemlerde, sistem soru sormak ve sorgulamak üzerine çalışır. Amacımızda doğru soru sorarak Dilovası halkının sorunlarına ses olmak ve çıkarlarını korumaktır. Sorulara cevap verip vermemek muhatapların ne yazık ki keyfinde. Cevap verilmeyen her soru en fazla bir sonraki seçime kadar o koltukta oturmalarını sağlayabilir.

Reklam yapacağız derken gözleri kör, kulakları sağır olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda Makine İhtisas Organize Sanayi, İMES Dilovası OSB, Gebze Ticaret Odası’nda edinilen 8 bin adet tabletin dağıtım töreninde tabletleri veren sanayicilere protokolde bile yer vermekten çekiniyor. Nedeni Hamza Şayir, yaptığı şova kimseyi ortak etmeme gayesindedir.

SANAYİCİNİN PARASI İLE DÜDÜĞÜ ÇALAN ŞAYİR’E SORUYORUM

Karanlık odalarda ne gibi anlaşmalar yapılıyor bilmiyoruz. Şeffaflıktan uzak, halkımızın gözünü reklamlar ile boyamayı alışkanlık haline getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e, ‘’parayı veren düdüğü çalar’’ atasözü ile örneklemek istiyorum. Sanayicinin parası ile düdüğü çalan Hamza Şayir’e soruyorum.

1- Dilovası İMES OSB Çerkeşli, Tepecik ve Köseler arasına belirlediği koordinatta 600 dönüm daha genişleme alanı talep ediyor. Tamda tesadüf bu olsa gerek tabletler sonrası bu kararı alıyorlar. Sayın Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Sanayiciler düdüğü ne zaman çalacak?

2- Dilovası halkının çıkarlarını değil de sanayicilerin çıkarı için kolları sıvayan Hamza Şayir hangi sanayiciye ne sözler verdin?

3- Evet Belediye Başkanı Şayir, 2 yıllık hizmet süresince şov yapmaktan başka Dilovası’na ne hizmet yaptın?

4- Pandemiyi fırsat bilerek ‘Elhamdülillah TIR parkını yapıyoruz’ sözleriyle yüzlerce zeytin ağacının sökülmesine göz yumarak, seni eleştiren vatandaşları, iş insanlarını, gazetecileri ve hatta siyasi parti temsilcilerini mahkemeye vererek yargıyı baskı aracı kullanmaktan başka ne iş yaptın?

Emin Yılmaz ‘’Söz konusu meselenin partiler üstü ele alınması gerekiyor. Dilovası’nın en kılcal damarlarına kadar işlemiş rant yapılanmasına mali kaynak, lojistik destek sağlayan insanların ortaya çıkarılması her Türk vatandaşının olduğu gibi bizim de asli görevimizdir. Dilovası’nın rant ovası olmasına izin vermeyeceğiz ve takipçisi olarak halkımıza duyuracağız’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL