İZAYDAŞ engelli çalışanlarını unutmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü dolayısıyla engelli çalışanları için yemek organizasyonu düzenledi. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleşen yemekte keyifli anlar yaşandı. İZAYDAŞ’ta çalışan engelli..

İZAYDAŞ engelli çalışanlarını unutmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü dolayısıyla engelli çalışanları için yemek organizasyonu düzenledi. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleşen yemekte keyifli anlar yaşandı. İZAYDAŞ’ta çalışan engelli çalışanların ve yöneticilerin duygularını paylaştığı yemek programında mesai dışı eğlenceli dakikalar yaşandı. Genel Müdür Saraç, şirketteki engelli çalışma arkadaşlarının, işlerinin gerektirdiği biçimde çalıştıklarını belirterek “Bileklerinin hakkıyla maaşlarını kazanıyorlar” dedi.

“HİÇBİR FARK GÖZETMİYORUZ”

Saraç, “Hiçbirini taşımıyoruz ve diğer arkadaşlarımızdan bir fark gözetmiyoruz. Şirketimiz üretimi içerisinde, arkadaşlarımızın gerek fizik güçlerinden gerek beyin güçlerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Sosyal yaşam içerisinde her birimiz birer engelli adayı olduğumuzu her zaman hatırlamak durumundayız. Bu anlamda arkadaşlarımıza kolaylıkları göstermeye ve gerektiği yerlerde yaşam kalitesini arttırıcı tedbirler almaya gayret ediyoruz. Bugünün, engelli arkadaşlarımızı yeniden hatırlamak ve yapılması gerekenleri bir kez daha düşünebilmek adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

YEMEKTE BİRARAYA GELDİLER

Sekapark 2. Etap Antikkapı Maide Restoran’da düzenlenen öğle yemeği organizasyonuna İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, Mali ve İdari İşler Müdürü Savaş Akpolat, Yakma Tesisi Müdürü Şahan Dede, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Depolama Alanları Müdürü Mahmut Kıldize, Satın Alma Müdürü İsmail Akbaş, Teknik Hizmetler Müdürü Salih Deveci ile TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve İşyeri Baş Temsilcisi Necati Bostan, İZAYDAŞ’ın engelli kadrosunda yer alan Engin Aysu, Mustafa Demirtaş, Serkan Yoldadurmaz, Selçuk Aslan, İbrahim Taş, Muharrem Alacı, Hayrettin Duman ve Musa Bekil katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL