Güncel Manşetler

İzcilerden iletişim temalı kamp

Büyükşehir Belediye Kağıtspor tarafından düzenlenen kampa eğitimci liderlerden Selma Samur ve Rana Gökdemir’in yanı sıra 40 izci ve izci gönüllüleri katıldı. Kampa katılan izcilere “Değerler Eğitimi” kapsamında ‘İletişim’ üzerine eğitimler verildi…

İzcilerden iletişim temalı kamp

Büyükşehir Belediye Kağıtspor tarafından düzenlenen kampa eğitimci liderlerden Selma Samur ve Rana Gökdemir’in yanı sıra 40 izci ve izci gönüllüleri katıldı. Kampa katılan izcilere “Değerler Eğitimi” kapsamında ‘İletişim’ üzerine eğitimler verildi.

DEĞERLER EĞİTİMİ

İletişim temalı kampında verilen eğitimler ile izciler; iletişimin önemi, iletişim araçları, etkili iletişim kurma konuları hakkında bilgi edindi. Mavi beyazlı izciler, değerler eğitiminin yanı sıra; temel izcilik bilgileri, teknik iz ve işaretleri, okçuluk, matrak, mangala ve izci düğümleri konularında da eğitimci liderlerden ders aldı.

DÜNYA İLE KONUŞTULAR

Her yıl ekim ayında, tüm Dünya’dan yaklaşık 500 bin izcinin katıldığı JOTA(Jamboree On The Air)-JOTİ(Jamboree On The Internet) etkinliklerine de katılan Kağıtsporlu izciler, Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerinde bulunan izciler ile telsiz ve internet vasıtası ile görüştü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL