Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İzcilik Ateşi Çayırova’da | Kocaelide Bugün

İzcilik Ateşi Çayırova’da

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV), tarafından yürütülen “GEÇ KALMA, ZİNDE KAL” Projesi kapsamında gençlere,..

İzcilik Ateşi Çayırova’da

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV), tarafından yürütülen “GEÇ KALMA, ZİNDE KAL” Projesi kapsamında gençlere, Çayırova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda seminer gerçekleştirildi.

İzci Lideri Tuncay Başoğlu tarafından yapılan eğitimde gençlere izciliğin temeli, felsefesi, hayatta kullanımı ve yaşama kattıkları anlatıldı. Bilgi ve tecrübelerini gençlere aktaran Tuncay Başoğlu, katılımdan ve gençlerin performansından oldukça memnun olduğunu söyledi. İzci Lideri Tuncay Başoğlu önderliğinde izcilik oyunları ve izcilik marşlarıyla gençler doyasıya eğlendi. 

‘GEÇ KALMA, ZİNDE KAL’ Proje Koordinatörü ve İLKÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Başoğlu yaptığı açıklamada; Çayırova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zeki Tuncer’e katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL