Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
İZDES bilgilendirme toplantısı yapıldı | Kocaelide Bugün

İZDES bilgilendirme toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanlığı merkez taşra teşkilatı ile bağlı kuruluşlar arasındaki bağları güçlendirmek ve koordinasyonu artırmak, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması hedefiyle uygulanan “İzleme Değerlendirme..

İZDES bilgilendirme toplantısı yapıldı
İçişleri Bakanlığı merkez taşra teşkilatı ile bağlı kuruluşlar arasındaki bağları güçlendirmek ve koordinasyonu artırmak, bürokratik süreç ve işlemlerin azaltılarak vatandaş memnuniyetini esas alan yönetim anlayışının ortaya konulması hedefiyle uygulanan “İzleme Değerlendirme Sistemi”(İZDES) projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda düzenlenen İZDES projesi bilgilendirme toplantısına; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Vali Hasan İpek, Vali Yardımcıları,İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi ekibi ve daire müdürleri katıldı.
Toplantıda İçişleri Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatı ile bağlı kuruluşları arasındaki ilişki ve koordinasyonu artırmak, taşra birimleri ile vatandaşlarımız arasındaki iletişim kanallarını güçlendirmek, vatandaşlarımızın hizmet noktasında beklenti ve taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde karşılamak, taşra birimlerinin mevcut kurumsal yapılarının yeniden gözden geçirilerek modern kamu yönetimindeki güncel gelişmelere ve yeni hizmet sunum yöntemlerine uygun olarak örgütlenmelerine yönelik öneriler geliştirmek amacıyla yapılacak çalışmalar görüşüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL