İZMEK’te el emeği üretim yapan kadınları ziyaret etti

Hürriyet, İZMEK’li kadınlara kolaylık diledi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kadıköy Mahalle Konağı’ndaki İZMEK İğne Oyası ve Mefruşat kurslarındaki kadınları ziyaret ederek çalışmalarında kolaylık diledi İzmit Belediyesi Yaşam Destek..

İZMEK’te el emeği üretim yapan kadınları ziyaret etti

Hürriyet, İZMEK’li kadınlara kolaylık diledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kadıköy Mahalle Konağı’ndaki İZMEK İğne Oyası ve Mefruşat kurslarındaki kadınları ziyaret ederek çalışmalarında kolaylık diledi

İzmit Belediyesi Yaşam Destek Evi ve 23 Nisan Engelsiz Çocuk Parkı projelerini yerinde incelemek için Kadıköy Mahalle Konağı’na giden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İZMEK’te el emeği üretim yapan kadınları da ziyaret etti. İğne Oyası ve Mefruşat kurlarındaki kadınlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen başkan Hürriyet, faaliyette bulunmalarından ve üretime katılmalarından dolayı tebrik ettiği kadınlara başarılar diledi.

KADINLARLA SOHBET

45 kurs merkezi ve 86 branşta her yıl binlerce kişiye meslek ve el becerisi kazandıran İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları çatısı altında hem meslek sahibi olan, hem de sosyalleşen kadınlar da başkan Hürriyet’i büyük bir ilgi ve sevgiyle karşıladı. İğne Oyası ve Mefruşat kurslarında el emeği, göz nuru çalışmalarına devam eden kursiyerler, kadın istihdamına verdiği önemden dolayı teşekkürlerini dile getirdikleri başkan Hürriyet ile bir süre sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL