Ekonomi Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

İzmit Belediyesi ikram etmeye devam ediyor

İzmit Belediyesi sabah ikramlarıyla emekçinin yüzünü güldürüyor   İzmit Belediyesi, sabahın ilk ışıklarında işlerine gitmek için servis ve otobüs bekleyen vatandaşlara poğaça, meyve suyu ve sıcak çorba ikram etmeye devam ediyor..

İzmit Belediyesi ikram etmeye devam ediyor

İzmit Belediyesi sabah ikramlarıyla emekçinin yüzünü güldürüyor

 

İzmit Belediyesi, sabahın ilk ışıklarında işlerine gitmek için servis ve otobüs bekleyen vatandaşlara poğaça, meyve suyu ve sıcak çorba ikram etmeye devam ediyor

İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Mahallesi ve Orduevi Durağı’nda sabahın erken saatlerinde işe gitmek için araç bekleyen emekçilere ikramlarda bulundu. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko ve İzmit Belediyesi Koordinatörleri işçilere poğaça ve meyve suyu ikram ederek ‘hayırlı işler’ dileklerini iletti.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Ayrıca her iki bölgede de rutin olarak dağıtılan sıcak çorba ikramına da devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan tam not aldı. Kentin diğer bölgelerinde de devam edecek olan uygulama için vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL