İzmit Belediyesi’nden Güney Türkistan’a bayrak

Bayrak hasretiyle yaşayan Güney Türkistan’a İzmit Belediyesinden yardım eli İzmit Belediyesi, Güney Türkistan’da bayrak hasretiyle yaşayan vatandaşlara yardım elini uzatarak 2 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Türk..

İzmit Belediyesi’nden Güney Türkistan’a bayrak

Bayrak hasretiyle yaşayan Güney Türkistan’a İzmit Belediyesinden yardım eli

İzmit Belediyesi, Güney Türkistan’da bayrak hasretiyle yaşayan vatandaşlara yardım elini uzatarak 2 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Türk bayraklı t-shirt gönderdi

Bugün Afganistan sınırları içerisinde kalan Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapmış olan Güney Türkistan’da yaşanan Türk Bayrağı hasretine Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi son verdi. İzmit Belediyesi Koordinatörü Yaşar Kardaş’ın da girişimleriyle birlikte bölgeye 2 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Türk bayraklı t-shirt gönderildi.

 BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Kuyaş Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği’nin İzmit Belediyesine yaptığı talebin ardından İsa Yusuf Alptekin Vakfı üzerinden bu talep karşılandı. İsa Yusuf Alptekin Vakfı yöneticilerin Başkan Hürriyet’e yaptıkları ziyarette yapılan bu destekler için teşekkür ederken, Başkan Hürriyet her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL