İzmit Çocuk Meclisi ‘Ütopya Adası’ ile Faaliyetlerine Başlıyor

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi ortaklığında kurulan İzmit Çocuk Meclisi, ilk faaliyeti olan ‘Ütopya Adasını’ hayata geçiriyor Çocuk dostu İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi ortaklığında; çocukların kentin geleceğinde..

İzmit Çocuk Meclisi ‘Ütopya Adası’ ile Faaliyetlerine Başlıyor

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi ortaklığında kurulan İzmit Çocuk Meclisi, ilk faaliyeti olan ‘Ütopya Adasını’ hayata geçiriyor

Çocuk dostu İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi ortaklığında; çocukların kentin geleceğinde söz sahibi olabilecekleri Çocuk Meclisi geçtiğimiz günlerde kuruldu. İzmit’in geleceği için söz sahibi olmak isteyen çocukların yer aldığı İzmit Çocuk Meclisi çalışmalarına başlıyor.

İKİ GRUP HALİNDE PROGRAM GERÇEKLEŞECEK
İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi Çocuk Meclisi ortaklığında çocuklar için felsefe (P4C) Eğitmeni Hülya Poyraz’ın öncülüğünde 4 Mart Cumartesi günü ‘Ütopya Adası’ konulu program gerçekleşecek. Orhan Mahallesi’nde faaliyet gösteren İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşecek olan program iki grup halinde yapılacak. Öğle grubu saat 12.15 ile 14.15 arasında, öğleden sonra ekibi ise 14.15 ile 16.45 saatleri arasında programa katılabilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL