Genel Güncel Manşetler Sağlık

İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Akçığ Atandı

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan, Dr. Saliha Ayşegül Akçığ’a görevinde başarılar diledi. Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkan,..

İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne Dr. Akçığ Atandı

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğüne atanan, Dr. Saliha Ayşegül Akçığ’a görevinde başarılar diledi.

Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkan, Dr. Faruk Demirhan, Başkan Yardımcıları Dr. M. Serkan Şenel, Öztürk Kupşen ve çalışanlar katılım sağladı.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Ayşegül hanım İzmit ilçemizde çeşitli yerlerde üst düzey görev yapmış bir arkadaşımız. İzmit ilimizin sembolü ve merkez ilçesi olması dolayısıyla bizim için önemli. Köklü bir tarihe sahip. Yapımı devam eden Şehir Hastanesi ve hizmete açtığımız yeni Kocaeli Devlet Hastanesi ilçedeki önemli yatırımlardan. Ayrıca 1. Basamak sağlık hizmetlerinde gelişmiş ilçemiz. Ayşegül hanıma görevinde başarılar diliyorum. İzmit ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

Dr. Saliha Ayşegül Akçığ: “İzmit nüfusu itibariyle 32 ilden büyük ve ilimizin merkezi konumunda. Sağlık hizmetlerini gayretle çalışarak en üst düzeye çıkaracağız. Bu görevin bana verilmesinden dolayı İl Sağlık Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL