İzmit Işıl Işıl

İzmit’in sokakları yeni yıla hazırlanıyor   2022’ye sayılı günler kala İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmit’in en işlek meydanlarında yeni yıl süslemelerine devam ediyor 2021’in son günlerine yaklaşırken..

İzmit Işıl Işıl

İzmit’in sokakları yeni yıla hazırlanıyor

 

2022’ye sayılı günler kala İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmit’in en işlek meydanlarında yeni yıl süslemelerine devam ediyor

2021’in son günlerine yaklaşırken İzmit’te yeni yıl hazırlıkları başladı. 2022’ye sayılı günler kala İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmit’in en işlek meydanlarında yeni yıl süslemelerine başladı. Rengârenk ışıklar ve süslemelerle birlikte İzmit yeni yıla ışıl ışıl girecek.

Işıl Işıl İzmit

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin kalbi Cumhuriyet Parkı ve Sabri Yalım Parkı’nda yeni yıl hazırlıklarına devam ediyor. Akşamları ışıl ışıl bir görüntü oluşturan süslemeler vatandaşlarda şimdiden yeni yıl heyecanı yaşatıyor. Vatandaşlar ışıklar ve süslemelerle donatılan ağaçlarla hatıra fotoğrafı çektiriyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL