Genel Güncel İzmit Kültür Sanat Manşetler

İZMİT KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ KURULUYOR

İzmit Kent Konseyi, meclisleri ve çalışma grupları ile kentte yaşayan hemşerilerimizin her türlü talep ve sorunlarını anlamaya çalışarak, çözüm oluşturmak ve ilişkili projeler geliştirmek gibi bir misyona sahiptir. Bu misyonumuzdan..

İZMİT KENT KONSEYİ ÇOCUK MECLİSİ KURULUYOR

İzmit Kent Konseyi, meclisleri ve çalışma grupları ile kentte yaşayan hemşerilerimizin her türlü talep ve sorunlarını anlamaya çalışarak, çözüm oluşturmak ve ilişkili projeler geliştirmek gibi bir misyona
sahiptir.

Bu misyonumuzdan hareketle, çocuklarımızı daha doğru anlamak ve iletişimimizi güçlendirmek adına İzmit Kent Konseyi Çocuk Meclisi kurulması planlanmıştır. Amacımız, çocukların demokrasi ve cumhuriyet kültürünü erken yaşlarda kazanmaları, toplumda söz sahibi olarak, öz güven sahibi güçlü bireyler olabilmelerine ve toplumsal gelişmemize katkı sağlamaktır. İzmit ilçemizde ikamet eden 7-13 yaş aralığındaki çocuklardan oluşacak İzmit Kent Konseyi Çocuk Meclisi kendisini yönetecek, bilim-teknoloji, basın-yayın, çevre, çocuk hakları, kardeşlik-yardımlaşma, kültür-sanat, sağlık, spor gibi çalışma grupları ile fikir ve projeler üreterek, hayata geçirecektir.

İzmit Kent Konseyine Çocuk Meclisine katılmak isteyenlerin, 30 Kasım 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar 0(262) 3180000 dahili (2930) ile 05380958464 numaralı cep telefonlardan ulaşılabileceği gibi, İzmit Kent Konseyi Belsa Plaza B – Blok Kat:9 adresindeki İzmit Kent Konseyi Merkez Ofisine de başvurularını yapabileceklerdir.

“Güçlü toplumlar güçlü bireyler ile oluşur”.

Sevgi ve saygılarımızla 15 Kasım 2022
Hüseyin Erol
İzmit Kent Konseyi Başkanı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL