İzmit Kent Konseyine Ziyaretler Sürüyor

İKK Genel Kurulu sonrası İzmit Kent Konseyine yapılan ziyaretler 16 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen İzmit Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulunda güven tazeleyerek tekrar göreve getirilen İzmit Kent onseyi Başkanımız Hüseyin..

İzmit Kent Konseyine Ziyaretler Sürüyor

İKK Genel Kurulu sonrası İzmit Kent Konseyine yapılan ziyaretler

16 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen İzmit Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulunda güven tazeleyerek tekrar göreve getirilen İzmit Kent onseyi Başkanımız Hüseyin Erol’a, tebrik ziyaretleri sürüyor.
Kocaeli Malatyalılar Derneği Başkanı İlkin Doydum, İzmit Seka Çocuk Dostları Derneği Başkanı Nuray Saral ve yönetim kurulu, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf  Erenkaya, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (KOBİDOS) 2. Başkanı Hüseyin Gül ile Anadolu Kültürünü Araştırma- Anadolu Müziğini Tanıtma ve Yaygınlaştırma Derneği (AKÜMDER) Başkanı Yasin Koçman İKK Başkanımız Hüseyin Erol’u ziyaret ederek,bugüne kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür ederek, yeni çalışma
dönemi için ise başarılar dilediler.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ise “ ziyaretleriniz beni ve yeni seçilen yürütme kurulu arkadaşlarımı çok memnun etmiştir. İzmit’in çatı kurumu İzmit Kent Konseyimizde sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonraki çalışma dönemimizde de sizlerle birlikte güçlü olduğumuzu biliyor ve ortak hareket etmek ve ortak projelere imza atmak istiyoruz” diyerek görüşlerini aktardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL