İzmit Müftülüğü’nden Çocuk Şenliği

 İzmit İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu geleneksel “4-6 Yaş Çocuk Şenliği” büyük bir coşkuyla kutlandı. MİNİKLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ Etkinlik alanına kurulan dev sahnede Hacivat-Karagöz, uzun bacak, sihirbaz gösterisi, Kartepe çocuk mehteran..

İzmit Müftülüğü’nden Çocuk Şenliği

 İzmit İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu geleneksel “4-6 Yaş Çocuk Şenliği” büyük bir coşkuyla kutlandı.

MİNİKLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Etkinlik alanına kurulan dev sahnede Hacivat-Karagöz, uzun bacak, sihirbaz gösterisi, Kartepe çocuk mehteran ekibi yer aldı. Alana kurulan devasa şişme kaydıraklar, ebru atölyesi ve tezhip atölyesinde küçükler hünerlerini sergiledi. Çuval yarışması, mendil kapmaca, yumurta taşıma gibi yarışmalarda doyasıya eğlendi. Alanda ayrıca çocukların el emekleri sergilendi. Uçurtmaların uçurulduğu, hem kültürel hem de günümüz çeşit çeşit oyunların oynandığı şenlik, renkli görüntülere sahne olurken; Şişme oyun parkları çocukların vazgeçilmezi oldu.

Kocaeli Müftüsü  Yusuf Doğan, İzmit Müftülüğü Şube Müdürü Cengiz Akça ve din görevlilerinin Din Görevlilerimizin yer aldığı şenlikte; çocuklar aileleri ile beraber katılarak, gönüllerince eğlendiler.

5 BİN ÇOCUK EĞİTİMDE

İl Müftümüz Yusuf Doğan “İl genelinde 5 bin çocuğumuza kurslarımızda eğitimler veriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlar için çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle önümüzdeki mübarek Ramazan ayının da birlik beraberlik içinde huzur dolu geçmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL