İzmit Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu

Vali Yavuz, İzmit Sanayi Sitesini Ziyaret Etti Esnafımızın her daim yanında olan, her fırsatta ziyaretlerini sürdürerek desteklerini ileten Vali Seddar Yavuz, bugün de İzmit Sanayi Sitesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu…

İzmit Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu

Vali Yavuz, İzmit Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Esnafımızın her daim yanında olan, her fırsatta ziyaretlerini sürdürerek desteklerini ileten Vali Seddar Yavuz, bugün de İzmit Sanayi Sitesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, İzmit Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Muzaffer Gürfidan tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz ilk olarak faaliyet gösteren firmaların yetkilileriyle bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra sanayi sitesinde üretim yapan firmaların üretim yerlerini gezen, Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliği çerçevesinde yürütülen faaliyetlere ilişkin çalışmaları da yerinde gözlemleyen Vali Yavuz, firma yetkililerinden üretim aşamaları hakkında bilgi alarak, esnafımızla bir süre hasbihal etti.

Esnafımızın dertlerinin önemini her fırsatta dile getiren ve her daim yanlarını olduklarını belirten Vali Yavuz, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek, dertlerine çözüm noktasında elimizden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Can Pişmaniye Üretim Tesisi Ziyaret Edildi

Vali Yavuz son ziyaretlerini geçtiğimiz gün çatısında yangın çıkan Can Pişmaniye Üretim Tesislerine gerçekleştirdi.

Vali Yavuz ilk olarak Can Pişmaniye Üretim Tesisi yetkilisi Murat Can’dan yangın ile ilgili bilgiler alarak, söndürme çalışmalarının yapıldığı alanlarda incelemelerde bulundu.

İş dünyasının, esnaflarımızın her zaman yanında olduklarını, her ne sorun ve talepleri varsa yardımcı olunacağını belirten Vali Yavuz, bir daha böyle talihsiz olay yaşamamaları temennilerinde bulunarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL