Eğitim Genel Güncel Körfez Manşetler Yaşam

İzmit tarih gezisini çok beğendiler

Hereke Nuh Çimento MTAL’den Tarih Gezisi Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldıkları İzmit kent içi  tarihi gezisini çok beğendiler. Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu..

İzmit tarih gezisini çok beğendiler

Hereke Nuh Çimento MTAL’den Tarih Gezisi

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldıkları İzmit kent içi  tarihi gezisini çok beğendiler.

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Öğretim Öğretmeni Özge Çapık’ın organizasyonuyla birlikte Denizcilik Alanı Öğretmeni Gülşah Bayram ve Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz, 30 öğrenciyi İzmit’in tarihi mekanlarını görmeleri için geziye götürdü.

Arkeoloji ve Etnografya Müzesi ziyaretiyle başlayan gezide öğrenciler, Kasr-ı Humayun Saray Müzesi ile İzmit Mutasarrıfı Musa Kazım bey tarafından Sultan II. Abdülhamid’in tahta çıkışının 25.yıldönümü anısına, Mimar Vedat Tek Bey tarafından 1901 yılında yapılan Saat Kulesi’ni gezme imkanını da buldular.

Güzel bir gün geçiren öğrenciler çok memnun kaldıklarını ifade ederek gezi nedeniyle Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem ve organizasyonu gerçekleştiren öğretmenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Gezi boyunca bol bol fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmeyen öğrenciler bu tür gezilerin devamını da dilediklerini belirttiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL