İzmit’in Köylerinde Bayram Havası Var

İzmit’in köylerinde fide dağıtım şenliği sürüyor İzmit Belediyesinin binlerce çiftçiyi buluşturduğu yüksek verimli sebze fidelerinin dağıtımı ikinci gününde şenlik havasında sürdü. Fideleri sevinçle karşılayan çiftçilerin yüzüne tebessüm yayıldı İzmit Belediyesinin..

İzmit’in Köylerinde Bayram Havası Var

İzmit’in köylerinde fide dağıtım şenliği sürüyor

İzmit Belediyesinin binlerce çiftçiyi buluşturduğu yüksek verimli sebze fidelerinin dağıtımı ikinci gününde şenlik havasında sürdü. Fideleri sevinçle karşılayan çiftçilerin yüzüne tebessüm yayıldı

İzmit Belediyesinin yerel kalkınmayı ve tarımı desteklemek, çiftçinin yanında olduğunu bir kez daha ortaya koymak için temin ettiği yüzde yüz hibe sebze fidelerinin dağıtımı İzmit’in köylerinde sürüyor. Dün başlayan F1 yüksek verimli sebze fidesi dağıtımında ikinci etap çalışmaları kırsaldaki üreticilerin yüzünü güldürmeye devam etti. İzmit’e bağlı 52 köyde iki gündür süren fiyaka biber, emma oturak domates, tuğra sırık domates, lemas salatalık, Anamur patlıcan fidelerinin dağıtım şenliği bugün de heyecanla karşılandı.

İZMİT’İN KÖYLERİNDE BAYRAM HAVASI VAR

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal, belediye başkan yardımcısı Nurettin Bulut, belediye koordinatörü Hakan Yalçın, Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Çetinkaya, Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Fatma Karayel Orhaniye, Kozluca, Balören, Akmeşe Sultaniye, Mecidiye, Kadriye, Arpalık İhsaniye ve Kısalar köylerinde üreticilere fide dağıtımı yaptı.

MUHTARLAR DA EŞLİK ETTİ

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Zabıta Müdürü Ümit Fındık, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Elif Topçu ise Bulduk, Çağırgan, Fethiye, Şahinler ve Sarışeyh köylerinde çiftçinin mutluluğuna tanık oldu. Belediye üst yönetimine fide dağıtımlarında; Bulduk Muhtarı Burhan Duran, Çağırgan Muhtarı Hasan Efe, Fethiye Muhtarı İsa Altıntaş, Şahinler Muhtarı İlhan Demir ve Sarışeyh Muhtarı Tuncay İnce de eşlik etti.

ÇİFTÇİLERDEN TEŞEKKÜR

İzmit Belediye Başkan Yardımcıları; Dilek Yalçın ve Cem Güler, Kırsal Hizmetler Müdürü Şafak Üzümoğlu, Muhtarlık İşleri Müdürü Server Yıldırım ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Orman Mühendisi İbrahim Dizman’ın fide dağıttığı Çayırköy, Kaynarca, Hakkaniye, Böğürgen, Süverler ve Kulmahmut köylerinde ise büyük bir memnuniyet yaşayan çiftçiler İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. Belediye yöneticilerine sebze fidesi dağıtımında; Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba, Böğürgen Muhtarı İrfan Doğdu, Kaynarca Muhtarı Necmi Sevilmiş, Hakkaniye Muhtarı Nihat Sarı, Süverler Muhtarı Emin Sarı, Kulmahmut Muhtarı Turgay Oruç eşlik etti.

YÜZLERDE TEBESSÜM AÇTI

Bütün belediye üst yönetim kadrolarının, müdürlerinin, amirlerinin ve birçok görevli personelin mesai yaptığı İzmit Belediyesinde köylerde ve ilçelerde sürdürülen yüksek verimli sebze fidesi dağıtımı herkesi mutlu etti. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Kırsal Hizmetler Müdür Vekili Muhammet Ergin, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hüseyin Demirkır, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali İhsan Engür ve ziraat mühendisi Burak Yıldız’ın üreticinin yüzünü gülümsettiği fide dağıtımı ise Ambarcı, Güvercinlik, Yenice, Çavuşoğlu, Düğmeciler, Bağlıca ve Ortaköy’de sürdü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL