İzmit’in parkları ışıl ışıl

“En büyük hediye sizsiniz” İzmitliler yılbaşı süslemelerini çok beğendi İzmit Belediyesi tarafından yeni yıl öncesinde parklara yerleştirilen ışıklı yılbaşı süslemeleri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı İzmit Belediyesi yeni yıl öncesinde İzmit’in..

İzmit’in parkları ışıl ışıl

“En büyük hediye sizsiniz”

İzmitliler yılbaşı süslemelerini çok beğendi

İzmit Belediyesi tarafından yeni yıl öncesinde parklara yerleştirilen ışıklı yılbaşı süslemeleri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı

İzmit Belediyesi yeni yıl öncesinde İzmit’in parklarını ışıl ışıl yaptı. Özellikle akşam saatlerinde parklarda oluşan muhteşem görüntüler İzmitlilerin yoğun ilgisini çekti. Vatandaşlar parklara akın ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından imal edilen yılbaşı süslemeleri sosyal medyada da gündem oldu. İzmitliler sosyal medya hesaplarından oldukça başarılı buldukları çalışma hakkında paylaşımlarda bulunuyorlar.

TEŞEKKÜR PAYLAŞIMLARI

Bu beğeni dolu paylaşımlardan birisini yapan İzmitli bir vatandaş paylaşımda Sabri Yalım Parkı’na yerleştirilen yılbaşı süslemesinin fotoğrafına yer vererek “Bize büyük hediye paketi yapıp en güzel hediyenin biz olduğu mesajı verdiğiniz için teşekkürler en azından ben öyle anladım” ifadelerini kullanarak İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i etiketledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL